Dette skrives i toppen af alle sider

Gratis fragt – Vi leverer fra 1-3 hverdage. Pga travlhed i December kan der være længere levering. Ved hasteforsendelse, skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

For at sikre at du får dine julegaver til tiden skal du bestille senest 20. december inden kl 20.

Vi bytter alle julegaver indtil 1. februar 2020

 

Betingelser

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af:

Cavaleros Denmark
Jernbanegade 2f ,2th
DK - 4200 Slagelse

Tel.: +45 6073 7722
Mail: info@cavaleros.dk

CVR  DK 38812718

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Leveringstider

Vi bestræber os på at levere din vare fra 2 til 5 dage. Hvis varen af en eller anden årsag ikke er på lager eller i restordre, kan der i visse tilfælde være tale om en længere leveringstid. I så fald er du velkommen til at kontakte vi os pr. mail og få nærmere status på leveringstid. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Produktinformation

På cavaleros.dk hjemmeside oplyses varens væsentlige egenskaber og afbildningerne er så realistiske som muligt. Skulle du ønske yderligere oplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os via mail : info@cavaleros.dk

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer, hvis forholdene gør det nødvendigt.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms og andre afgifter.

Bestilling

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i tidsrummet 9.00-15.00. Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstfølgende hverdag.
Når du har bestilt dine varer på cavaleros.dk, sender vi altid en ordrebekræftelse pr. mail.
Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.
Når du handler med Cavaleros Denmark indgås aftaler på dansk. Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Ændring af ordren

Da vores lager pakker de indkommende ordrer løbende, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at lave ændringer til din ordre. Såfremt lageret ikke har ekspederet din ordre, vil det være muligt at lave ændringer til den.

Er ordren allerede ekspederet, kan vi ikke lave ændringer til din allerede ekspederede ordre.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL "Secure Sockets Layer"), som kun du og PBS kan læse. Ved betaling med Dankort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afgår fra Cavaleros Denmark.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er SSL-krypterede. Det er altså kun Nets, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dataene

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Cavaleros Denmark. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Ved køb på cavaleros.dk tages der et fragtgebyr på 50 kr. Dog 150 kr ved udenfor DK.

Levering til Danmark sker med GLS. Leveringstiden er 2-5 hverdage. Ved levering til udlandet må påregnes en længere leveringstid.

Modtagelse af varer

Først når du har modtaget varen, er du ansvarlig for den / de bestilte varer. Cavaleros Denmark og vores fragtselskab er ansvarlig for at du modtager varen i god behold.

Reklamation

Cavaleros Denmark yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det vil sige, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – alt afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

( Der ydes IKKE garanti på Rhinsten, perler og palietter )
Fakturaen skal fremvises til Cavaleros Denmark i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter at du har, eller burde have opdaget manglen, ske til cavaleros.dk inden rimelig tid. Ellers mister du retten til at påberåbe dig manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Varen sendes til:

Cavaleros Denmark
Jernbanegade 2f ,2th
DK - 4200 Slagelse

Når du returnerer varen pga. reklamation, bedes du oplyse, så detaljeret som muligt, hvad grunden til returneringen er.
Brug venligst vores reklamationsskema, som kan downloades her.
Det er ikke et krav at benytte skemaet, men det gør behandlingen af din reklamation både lettere og hurtigere.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal returneres i intakt originalemballage og sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Hvis du via Cavaleros.dk har benyttet link til andre websites kan Cavaleros Denmark på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Cavaleros Denmark.

Fortrydelsesret & Ombytning

Vi bytter gerne din vare gratis og betaler da den nye fragt - returfragten tilbage til os står du imidlertid selv for. Nedsatte varer kan kun byttes eller returneres efter udtrykkelig forudgående aftalemed os, og evt. ny fragt samt gebyr betales forud.
Skulle du fortryde dit køb hos Cavaleros Denmark, skal dette ske inden for 14 dage efter levering og Cavaleros Denmark bytter varen frit eller tilbagebetaler det modtagne beløb fratrukket fragtomkostninger.
Fortrydelsesretten kan dog kun udnyttes, hvis varen returneres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er brugt eller fremstår på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Varens stand, når du sender den retur

Mht. fortrydelse af køb efter at varen er taget i brug, har du mulighed for at fortryde købet efter brug af varen. Dog hæfter du for en eventuel værdiforringelse, hvis du har testet varen på anden vis, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Mærkerne skal være på varen når de sendes retur.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi bærer bevisbyrden for, hvorvidt der er sket en værdiforringelse af den returnerede vare eller ej, og du betaler for returforsendelsen. Hvis du som forbruger anvender din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi hele beløbet, som du har betalt, inklusiv vores forsendelsesomkostninger m.m. (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Det eneste vi kræver er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, returneres varen til nedstående adresse :

Cavaleros Denmark
Jernbanegade 2f ,2th
DK - 4200 Slagelse

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har betalt, tilbage fratrukket fragtomkostninger. Beløbet vil blive overført til det kort du har betalt med, som du så bedes oplyse os om på returneringsskemaet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, kan desværre ikke modtages.
Ved returnering opfordres du til at bruge GLS og ikke benytte alternative pakke distributører. Vi har således mulighed for at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og i intakt originalemballage hvis muligt, sammen med en kopi af fakturaen. Gør også venligst tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret og ønsker det betalte beløb retur. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på Tlf. +45 6073 7722
Her kan du finde en returformular som du bør udfylde i forbindelse med returneringen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går væsentligt hurtigere.
Disse returregler gælder alle varer solgt til private.
Forbehold for ændringer

Cavaleros Denmark forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Hold dig derfor løbende orienteret om der skulle være sket ændringer.

Misbrug

Misbrug af Cavaleros Denmark medfører politianmeldelse.

Copyright

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lyd klip, digitale downloads, data, og software, tilhører Cavaleros Denmark eller leverandører til Cavaleros Denmark.

Fortrolighed

Cavaleros Denmark  ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge cavaleros.dk , accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og det gælder selvfølgelig også for vores modtagere af henvendelser i forhold til personoplysninger (“data”). Vi informerer dig i det følgende, hvordan vi behandler dine oplysninger, og hvilke krav og rettigheder du har i forbindelse med databeskyttelse.

Gyldig fra 25. maj 2018.

• Kategorier af data:
Vi behandler følgende kategorier af persondata om dig: registreringsoplysninger vedrørende samtykkeerklæringer til telefonisk eller elektronisk kontakt

  • Behandlingsformål
    Vi behandler dine oplysninger for, at kunne levere den kontakt, der er udfyldt under tidligere samtykke
  • Retsgrundlag
    Ved at acceptere vores tilbud om modtagelse af kontakt, har vi indgået en for dig frit opsigelig aftale om kontakt telefonisk og elektronisk.
  • Kategorier af modtagere af personoplysninger
    Ved aftale om levering af kontakt giver vi ikke andre adgang til dine personoplysninger. Dine personoplysninger behandles på nuværende tidspunkt ikke uden for EU.
  • Varighed af lagring af dine personoplysninger
    Vi behandler, og gemmer dine personoplysninger, indtil du framelder dig kontakt, hvorefter dine kontaktoplysninger slettes.
  • Dine databeskyttelsesrettigheder, herunder indsigelsesret
    Hvis der foreligger en særlig grund eller situation, har du ret til at gøre indsigelse, mod at vi fortsat behandler dine personoplysninger. Herefter vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger.
  1. Ansvarlig organisation for databehandling og kontaktoplysninger
    Cavaleros Denmark er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, som knytter sig til modtagelsen af mailen.

Cavaleros Denamrk har følgende kontaktoplysninger.

Cavaleros Denmark
Jernbanegade 2f ,2th
DK - 4200 Slagelse

Tel.: +45 6073 7722
Mail: info@cavaleros.dk

CVR  DK 38812718

  1. Datakategorier
    Til gennemførelse af fremførte samtykke indsamler, og behandler vi følgende kategorier af persondata.
    Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse3. Retsgrundlag
    Behandlingen af dine personoplysninger til gennemførelse af levering af kontakt er tilladt, da det er nødvendigt, i forhold til gennemførelsen af aftalen om levering af kontakt til dig.
    Med mindre du har givet selvstændigt samtykke til andet, anvender vi ikke dine personoplysninger til øvrige formål.4. Modtager eller kategorier af modtagere af dine personoplysninger
    Cavaleros Denmark har kun adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er påkrævet for arbejdets udførelse, det vil sige, for at kunne levere telefonisk eller elektronisk kontakt. Hertil vil kun salgsafdelinger og medarbejdere have adgang til dine oplysninger i det omfang, de har brug for dem.
  2. Dine databeskyttelsesrettigheder
    I perioden for modtagelse af kontakten vil du altid have følgende rettigheder vedrørende dine personoplysninger.
  • Indsigtsret
    Du vil altid have ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Cavaleros Denmark besidder om dig, samt hvad formålet med besiddelsen er. Derudover har du ret til indsigt i, hvem personoplysningerne eventuelt er videresendt til.
    Du har også ret til indsigt i, hvornår oplysningerne forventes slettet, samt mulighed for at få urigtige personoplysninger berigtiget, og ret til at kræve dine personoplysninger slettet.
  • Fysisk gratis kopi af alle oplysninger (dataportalitet)
    Du har altid ret til at kræve en fysisk gratis kopi af de persondata (dataportalitet), som Cavaleros Denmark behandler.
    Du kan desuden anmode om at få persondata udleveret eller overført direkte til en anden databehandler, hvor dette er teknisk muligt.
  • Opsigelse af aftalen
    Du har til enhver tid ret til at framelde dig kontakt, hvis du ikke længere ønsker at modtage denne.
    Hvis du framelder dig, vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre hurtigst muligt.
  • Klage muligheder
    Såfremt du mener, at Cavaleros Denmark behandler dine oplysninger i strid med forordningen, så har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).
    Datatilsynets kontaktoplysninger:
    Borgergade 28, 5
    1300 København K
    Telefon 33 19 32 00
  1. Andet
    Denne databeskyttelsespolitik er sidst blevet opdateret den 25. maj 2018. Cavaleros Denmark forbeholder sig retten til at opdatere denne databeskyttelsespolitik fra tid til anden.

Hvilke oplysninger samler Cavaleros Denmark ind?

Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos Cavaleros Denmark. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler

Informationer du giver os

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a. at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

Kreditkortsikkerhed

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. 
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. 
Når du betaler en ordre med kreditkort, får Cavaleros Denmark retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre. 
Det kan samlet skitseres således: 
Komplet ordre, hele beløbet hæves ved afsendelse 
Del-leveret, hele beløbet hæves ved sidste forsendelse 
Delvis udsolgt *, hele beløbet minus udsolgte linjer hæves ved forsendelse 
Udsolgt, intet hæves, og ordren annulleres 
* Du kontaktes inden ordren ekspederes, og har naturligvis mulighed for at annullere hele ordren.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun direktøren for Cavaleros Denmark har adgang til dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

Vi er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte:

Cavaleros Denmark
Jernbanegade 2f ,2th
DK - 4200 Slagelse

Tel.: +45 6073 7722
Mail: info@cavaleros.dk

CVR  DK 38812718