Informasjonskapsler og personvernregler - Cavaleros Denmark
155084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-155084,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Informasjonskapsler og personvernregler

 

Informasjonskapsler og personvernerklæring hos Cavaleros Danmark

 

 

Introduksjon
Når du besøker nettsiden vår samles det inn informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og for å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke vil at informasjon skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine (se instruksjoner) og avstå fra videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

 

Informasjonskapsler
Nettsiden bruker «cookies», som er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobil mm. på samme måte med det formål å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se instruksjoner: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan også risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt og at det er innhold du ikke får tilgang til.

Personlig informasjon

Generelt
Personopplysninger er all slags informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler og behandler vi en rekke slik informasjon. Det skjer f.eks. av alm. tilgang til innhold hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, ellers bruker tjenestene eller foretar kjøp via nettstedet.

Vi samler inn og behandler vanligvis følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir uttrykkelig samtykke til dette og selv legger inn opplysningene, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med opprettelse av innlogging eller kjøp.

Sikkerhet
Vi behandler dine personopplysninger sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lov, inkludert personopplysningsforordningen og databeskyttelsesloven.
Informasjonen din vil kun bli brukt til formålet den ble samlet inn for og vil bli slettet når formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.
Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Hensikt
Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som mest sannsynlig vil være relevante for deg, for å registrere dine kjøp og betalinger, samt for å kunne yte de tjenestene du har etterspurt, som f.eks. å sende inn et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimere våre tjenester og innhold.

Oppbevaringsperiode
Informasjonen lagres i den perioden loven tillater og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

 

 

Utlevering av informasjon


Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og ev klikk på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. videreformidles til tredjeparter i den grad denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i delen “informasjonskapsler” ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.

I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter for lagring og behandling av data. Disse behandler informasjon utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål.

Utlevering av personopplysninger som navn og e-post etc. vil kun skje dersom du gir ditt samtykke. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse.

 

 

 

Innsikt og klager
Du har rett til å bli informert om personopplysningene vi behandler om deg i et standardformat (dataportabilitet). Du kan også når som helst protestere mot bruk av informasjon. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt for at opplysninger om deg skal behandles. Dersom opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Forespørsler om dette kan gjøres til: customercare@cavaleros.dk. Dersom du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å ta kontakt Datatilsynet .
Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en forespørsel om dette til ovennevnte e-postadresse.

 

 

Forlegger

Nettstedet eies og publiseres av:

Cavaleros Danmark
Middelfartvej 6E
4200 Slagelse
Telefon: 60737722
E-post: customercare@cavaleros.dk


Informasjonskapsler og personvernerklæring hos Cavaleros Danmark oppdatert mai 2021.

Next show VM Herning
+