fbpx
Find din yndlingstrense ved at bruge vores guide - Cavaleros Denmark
221555
page-template-default,page,page-id-221555,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Find din yndlingstrense ved at bruge vores guide

Følg vores guide til din drømmetrense

Alle vores trenser er lavet i engelsk segdewick læder af 1. sortering

Magnetic Therapy bridle er med 6-8 magneter i nakkestykken – placeret bedst muligt for at give din hest optimal magnet-terapi.

Vi er de første i verden til at give hesten mulighed for at få løsnet op for smerter i nakken mens den rides. Det har vi set STOR effekt af!

Vi tilbyder en masse forskellige typer af trenser og former og farver. Derfor har vi også lavet en guide så du nemmere kan finde din helt egen drømme-trense!

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop