omkring
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,theme-bridge,bridge-core-2.6.2,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-theme-child-bridge,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-squared,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,wvs-pro,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-24.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,wvs-archive-align-left

omkring

Kvalitet og maksimal funktionalitet

Cavaleros er et ekslusivt dansk Brand med fokus på funktionelle produkter til den stilfulde rytter.

Vi koncentrerer os om få produkter, men går i dybden med selv de mindste detaljer. En pasform som er helt anderledes end de fleste ridebukser på markedet, samt de nyeste materialer, nøje udvalgt blandt verdens førende stofproducenter.

Vi ved hvor vigtigt et redskab ridebukser er for rytteren. Og vi ønsker at give rytteren den bedste komfort og de mest innovative detaljer, som i sidste ende giver rytteren en oplevelse af vores bukser, som man ikke har prøvet før.

For os handler det ikke om at være de største – men det handler om at være de bedste til det vi laver.

“Vi står aldrig stille”

Vores produkter afspejler funktionalitet og vi går op i hver en lille detalje. Når vi lancerer et nyt produkt, så ligger der mange timers arbejde bag! Der skal testes materialer, holdbarhed og vi skal opfinde nye flotte designs. Vi har vores egen stil. Og vi er altid foran dem som vil kopiere vores produkter, fordi vi altid har nye på tegnebrættet…

Cavaleros betyder “den der rider”

Navnet Cavaleros er ikke helt en tilfældighed. Det stammer fra vores familie. Det er en stor ære at vores navn kan sætte et aftryk, som det også gjorde for mange 100 år siden! Derfor var det oplagt at bruge det navn, da det netop betyder noget med en rytter.

 

Navnet stammer fra Spanien og er oprindeligt et Porgugisisk begreb tilbage til William Shakespeares tid. Hvor han brugte navnet om hans riddere. Det kommer af begrebet Cavalier som betyder Kavaleriet. Med det mente man riddere der red under Kong Charles. Begrebet blev første gang brugt i 1642.

Vi kan spore navnet tilbage til Peder Cavalerus født 1838.

DE MEST BÆREDYGTIGE PRODUKTER ER DEM DU HAR I FLERE ÅR OG SOM DU SLIDER OP

De produkter du bliver mest glad for er dem der holder i flere år. Det er både økonomisk og økovenligt. Vi producerer aldrig mere end hvad vi sælger, eller kan sælge. Vi presser heller aldrig vores producenter på økonomien, da alle led, har sit eget økosystem. Men vi vælger altid de producenter som kan lave den højeste kvalitet. Det kommer alle til gode i den sidste ende. Og det er en del af vores DNA.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0