fbpx
Teamryttere - Cavaleros Denmark
176115
page-template-default,page,page-id-176115,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Teamryttere

Bliv en del af Team Cavaleros

Vil du være en del af Team Cavaleros og skabe værdifuldt indhold, der motiverer og inspirerer på dine sociale kanaler?

Vi samarbejder tæt med de influencers, som er en del af vores teamrytter-program. Vi tror nemlig på, at et samarbejde, der skaber værdi for begge parter, er det bedste samarbejde.

Hvis du er interesseret i at være en del af Team Cavaleros og repræsentere Cavaleros på dine sociale kanaler i Danmark, Norge eller Sverige, er du velkommen til at sende os en mail på sponsor@cavaleros.dk. Skriv gerne lidt om dig selv, og hvordan du ser os som et match, og henvis til din/dine profiler.

Som Teamrytter skal du som udgangspunkt opfylde følgende:

  • Have en profil med mindst 7000 følgere
  • Skabe hyppigt indhold og interagerer med dine følgere
  • Ridning og/eller et aktiv liv med heste er en stor del af dit indhold
  • Du er mindst 18 år

   

Camilla Stormont – Hestetræner

Mit navn er Camilla Stormont, jeg er født i 1991 og jeg har en kæmpe passion for heste.

Jeg fik min første hest af min mor i 1994. Jeg startede ud som traditionel dressur & springrytter, men som årene gik begyndte ord som “horsemanship” og “problemheste” at fylde mere i min hverdag.
Jeg er uddannet Horse Behaviorist og inden for Equine Science.

Jeg har blandt andet arbejdet på Nyt Hesteliv med vanrøgtede heste, der fortjente en hjælpende hånd.

Jeg har siden 2009 været selvstændig, og har levet af min passion siden 2012.
Heste er uden tvivl min største passion, og jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag, når jeg vågner op.

Jeg har igennem mit liv med heste, haft flere hundrede heste igennem hænderne, og jeg ved derfor at en eneste hest er helt unik.

_____

Jeg tror på at ingen heste er ens, og jeg tror at fejlen starter, når vi begynder at tro vi kan putte alle heste ned i samme metode eller “kasse”. Jeg interesserer mig meget for videnskab, og mine metoder er derfor også baseret på antaomi, indlæringsteori, adfærdspsykologi, biomekanik mv.
Jeg bruger en god variation af øvleser, alt efter den enkelte heste
Er stor fan af klikkertræning, og andre metoder, der hjælper med at motiverer hesten til – ikke bare at arbejde – men også at være glad for det.

Jeg har siden 2016 haft mit eget sted, og måtte i 2019 flytte til et større sted ved Odense, hvor jeg i dag har både horsemanship elevskole, træningsheste, rehabiliteringsheste, egne heste samt opstaldere.

https://camillastormont.dk/

Claus Hundebøl – Int. springrytter

Jeg er født i 1996, og springrytter på internationalt niveau. Til dagligt rider jeg 4-6 heste, alt fra helt urutinerede til de erfarne ma-s heste!

Cashmere lady som er den hest jeg har redet de største stævner på! Vi er bl.a. placeret som nr 4 i csi* finalen til World cup 2019, og et utal af placeringer til nationale stævner, til og med 135cm.

Landlyst Contra er en 7års hoppe som er min næste store stjerne! Hun er som 6-7 års placeret til csi stævner, og i 2020 placeret som nr 5 til dm med resten af holdet. Planen er at debutere i S 2021! Hun er søster til min første S hest landlyst Calina, som desværre ikke er i sporten længere.

Min ynglings ridebukser fra Cavaleros er helt klart “Fuego Men”!! Jeg har haft mit første par i et år, og grippen holder sig stadig smidig, og de er super rare at have på OGSÅ efter vask! Cavaleros er for mig er top kvalitet til fair priser! Og servicen er helt i top

Pernille Teidor Olesen

Jeg er 27 år og har redet i Cavaleros siden 2018.

Har tidligere været en del af u18, u21 og u25 landsholdet. Nu har jeg med min mor og far en lille stald i Fredensborg, hvor jeg arbejder med min mor og vi har nogle heste sammen. Elsker at undervise inden for dressurens kunst og være med til at hjælpe de næste kommende ryttere.

Cavaleros overraskende mig i den grad første gang jeg sad i dem, var meget skeptisk omkring grip da jeg havde prøvet andre gripbukser hvor grippen blev glat efter brug. Cavaleros bliver ved med at holde grip! Selv i mine ældste bukser har jeg stadig en fantastisk kontakt til min sadel. Bliver hjulpet og støttet af Cavaleros grip men også i den grad af deres lændestøtte. Både under ridning hjælper de til at støtte min lænd og ryg, men også når jeg står/går og underviser, bliver jeg ikke træt eller øm efter de mange timer i sandkassen.

Elsker at Cavaleros har et sporty look og altid bruger åndbare og elastik materialer, så man får en flot figur og hurtigt kommer af med varmen og sveden. Det er så rart at man kan hoppe af en hest og begynde at undervise uden at ens tøj er vådt og koldt efter en træning, hvilke jeg hver sætter i høj grad.

Har anbefalet Cavaleros til rigtig mange og de har absolut ikke skuffet, tværtimod.

Sandra Gudesen Dressurrytter

Mit navn er Sandra Gudesen og jeg har redet siden jeg var 5 år. Jeg har i alt haft 3 ponyer og i oktober 2020 fik jeg min første hest. I mine 2 sidste ponyår red jeg på landsplan med min pony Præstegaardens Amazing Coco. Coco nåede jeg at have i 3,5 år. På Coco nåede jeg at blive vinder af Sjællandsmesterskabet 2019, vinder af DM for Hold 2019, vinder af to distriksmesterskaber, videre til finalen af Ecco Cup 2019 og så blev vi A-ekvipage. Jeg håber at kunne fortsætte eventyret på min hest Domino. Jeg er ekstremt glad for Cavaleros, især ridebuksernes støtte i lænden. Derudover er min yndlingsmodel Enigma Dressage, fordi jeg elsker glimmer detaljerne.”

Sandra hjælper os også til fotoshoots – her ses Sandra med OL hesten Davidoff.

Sandra har sine yndlings bukser på – Enigma Dressage i Beige.

Lykke Harms Toxen-Worm – Spring

Jeg hedder Lykke.

Jeg er amatør rytter og min bedste hest Carmiro har opfyldt alle mine drømme rent springmæssigt, som ung deltog vi ved finalen i 5 års championatet samt Scandinavian open ved Falsterbo. Tiden har siden budt på masser af store stævner og placeringer op middelsvær. Derudover har jeg flere gode ungheste på vej i sporten.

Som uddannet fysioterapeut er det vigtigt for mig at både mine heste og jeg selv har ordentlig udstyr. Jeg har meget fysisk arbejde og derfor også stor fokus på min krop og især min ryg og lænd.

Som springrytter er det vigtigt at mine ridebukser giver mig støtte og sidder korrekt, samt at jeg har god bevægelsesfrihed. Grippen skal være god, for især på de unge heste, er det rart at man sidder lidt ekstra godt fast. Da jeg første gang stiftede bekendtskab med Cavaleros bukserne, var jeg ikke i tvivl, de her bukser var de bedste nogensinde.

Deres pasform, lændestøtte og grip er sublim og jeg kan ikke slide dem op, det er virkelig Win Win. Jeg er stolt over at kunne repræsentere et produkt jeg står 100% inde for.

Bennet Conn – Dressurrytter

Mere tekst på vej

Se mere på

http://www.bennetconndressage.com/

Kaya Noa Showjumper

Influencer

Jeg er 14 år ponyrytter og har redet størstedelen af mit liv. 

Jeg bruger alt det tid jeg overhoved kan i stalden, med mine søde ponyer Jack og DaVinci❤️

Jeg er rigtig ponyrytter! Jeg elsker spring hvilket jeg rider en del stævner i, men rider også meget dressur, skovtur, cordeo og alt muligt andet sjovt vi kan finde på😁

Jeg opdagede Cavaleros da jeg lidt tilfældigt fik et par Salinas ridetights, de blev mine favoritter på et øjeblik. 

Jeg bruger faktisk meget mere tid i mit ridetøj end mit normale “skoletøj”🙈 så kvalitet, komfort og funktionalitet er mega vigtigt for mig….! 

Og så kan min mor godt lide, at jeg er til at få fat i, fordi jeg ALTID har mobilen i den smarte lomme på siden af mine tights, også når jeg rider! 

Mille Bach

Influencer

Mit navn er Millie Bach og jeg er 24 år gammel. Jeg er en dansk rideinfluencer med en kæmpe passion for heste.

Da jeg var 6 år gammel fik jeg borreliose, som lammede hele højre side af min krop. Som en del af mit genoptræningsprogram begyndte jeg at ride for igen at få kontrol over min krop. Jeg blev fuldstændig forelsket i den norske fjordhest, jeg red og endte med at købe hende. Dibsi var mit livs kærlighed, men led af forfangenhed flere gange, så efter 15 år sammen var jeg nødt til at lade hende gå i 2020.

Jeg besluttede at købe en friser hoppe ved navn Victoria fra Stald Inger-Marienlund og i 2020 og så  begyndte jeg at dele mit liv med hende på sociale medier, og det blæste op hen over natten⭐️ Et par år senere har vi fået en kæmpe platform og vi har over 250.000 folk der følger os og forhåbentlig kommer der flere i fremtiden ❤️

Jeg har været stor fan af Cavaleros, siden jeg opdagede deres mærke for et par år siden, så jeg er virkelig spændt på dette nye partnerskab ❤️

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages ombytning på alle varer!