fbpx
Teamryttere - Cavaleros Denmark
176115
page-template-default,page,page-id-176115,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Teamryttere

Bliv en del af Team Cavaleros

Vil du være en del af Team Cavaleros og skabe værdifuldt indhold, der motiverer og inspirerer på dine sociale kanaler?

Vi samarbejder tæt med de influencers, som er en del af vores teamrytter-program. Vi tror nemlig på, at et samarbejde, der skaber værdi for begge parter, er det bedste samarbejde.

Hvis du er interesseret i at være en del af Team Cavaleros og repræsentere Cavaleros på dine sociale kanaler i Danmark, Norge eller Sverige, er du velkommen til at sende os en mail på sponsor@cavaleros.dk. Skriv gerne lidt om dig selv, og hvordan du ser os som et match, og henvis til din/dine profiler.

Som Teamrytter skal du som udgangspunkt opfylde følgende:

  • Have en profil med mindst 7000 følgere
  • Skabe hyppigt indhold og interagerer med dine følgere
  • Ridning og/eller et aktiv liv med heste er en stor del af dit indhold
  • Du er mindst 18 år

   

Claus Hundebøl – Int. springrytter

Jeg er født i 1996, og springrytter på internationalt niveau. Til dagligt rider jeg 4-6 heste, alt fra helt urutinerede til de erfarne ma-s heste!

Cashmere lady som er den hest jeg har redet de største stævner på! Vi er bl.a. placeret som nr 4 i csi* finalen til World cup 2019, og et utal af placeringer til nationale stævner, til og med 135cm.

Landlyst Contra er en 7års hoppe som er min næste store stjerne! Hun er som 6-7 års placeret til csi stævner, og i 2020 placeret som nr 5 til dm med resten af holdet. Planen er at debutere i S 2021! Hun er søster til min første S hest landlyst Calina, som desværre ikke er i sporten længere.

Min ynglings ridebukser fra Cavaleros er helt klart “Fuego Men”!! Jeg har haft mit første par i et år, og grippen holder sig stadig smidig, og de er super rare at have på OGSÅ efter vask! Cavaleros er for mig er top kvalitet til fair priser! Og servicen er helt i top

Sandra Gudesen Dressurrytter

Mit navn er Sandra Gudesen og jeg har redet siden jeg var 5 år. Jeg har i alt haft 3 ponyer og i oktober 2020 fik jeg min første hest. I mine 2 sidste ponyår red jeg på landsplan med min pony Præstegaardens Amazing Coco. Coco nåede jeg at have i 3,5 år. På Coco nåede jeg at blive vinder af Sjællandsmesterskabet 2019, vinder af DM for Hold 2019, vinder af to distriksmesterskaber, videre til finalen af Ecco Cup 2019 og så blev vi A-ekvipage. Jeg håber at kunne fortsætte eventyret på min hest Domino. Jeg er ekstremt glad for Cavaleros, især ridebuksernes støtte i lænden. Derudover er min yndlingsmodel Enigma Dressage, fordi jeg elsker glimmer detaljerne.”

Sandra hjælper os også til fotoshoots – her ses Sandra med OL hesten Davidoff.

Sandra har sine yndlings bukser på – Enigma Dressage i Beige.

Bennet Conn – Dressurrytter

Mere tekst på vej

Se mere på

http://www.bennetconndressage.com/

Kaya Noa Showjumper

Influencer

Jeg er 14 år ponyrytter og har redet størstedelen af mit liv. 

Jeg bruger alt det tid jeg overhoved kan i stalden, med mine søde ponyer Jack og DaVinci❤️

Jeg er rigtig ponyrytter! Jeg elsker spring hvilket jeg rider en del stævner i, men rider også meget dressur, skovtur, cordeo og alt muligt andet sjovt vi kan finde på😁

Jeg opdagede Cavaleros da jeg lidt tilfældigt fik et par Salinas ridetights, de blev mine favoritter på et øjeblik. 

Jeg bruger faktisk meget mere tid i mit ridetøj end mit normale “skoletøj”🙈 så kvalitet, komfort og funktionalitet er mega vigtigt for mig….! 

Og så kan min mor godt lide, at jeg er til at få fat i, fordi jeg ALTID har mobilen i den smarte lomme på siden af mine tights, også når jeg rider! 

Mille Bach

Influencer

Mit navn er Millie Bach og jeg er 24 år gammel. Jeg er en dansk rideinfluencer med en kæmpe passion for heste.

Da jeg var 6 år gammel fik jeg borreliose, som lammede hele højre side af min krop. Som en del af mit genoptræningsprogram begyndte jeg at ride for igen at få kontrol over min krop. Jeg blev fuldstændig forelsket i den norske fjordhest, jeg red og endte med at købe hende. Dibsi var mit livs kærlighed, men led af forfangenhed flere gange, så efter 15 år sammen var jeg nødt til at lade hende gå i 2020.

Jeg besluttede at købe en friser hoppe ved navn Victoria fra Stald Inger-Marienlund og i 2020 og så  begyndte jeg at dele mit liv med hende på sociale medier, og det blæste op hen over natten⭐️ Et par år senere har vi fået en kæmpe platform og vi har over 250.000 folk der følger os og forhåbentlig kommer der flere i fremtiden ❤️

Jeg har været stor fan af Cavaleros, siden jeg opdagede deres mærke for et par år siden, så jeg er virkelig spændt på dette nye partnerskab ❤️

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
  • You must have a minimum order amount of 2.000,00 kr. to place your order. Your current order total is 0,00 kr..
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop