fbpx
Handelsbetingelser - Cavaleros Denmark
126347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126347,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Handelsbetingelser


Handelsbetingelser hos Cavaleros Denmark

Generelle oplysninger

Cavaleros Denmark
Middelfartvej 6
4200 Slagelse
CVR nr.: 38812718
Telefon: +45 8130 7787
Email: customercare@cavaleros.dk

 

Priser

Hos Cavaleros Denmark er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke, og uden former for erstatning eller tilgodehavende fra kunden. Der tages forbehold for udsolgte varer. Der tages forbehold for fejl på siden hvor en pris er urimelig lav eller er lavet med en tydelig fejl. Kunden kan ikke forvente at kunne handle varen til en fejlpris. 

 

Betaling


Cavaleros Denmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, PAYPAL, VIABILL Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, dog med undtagelse fra PAYPAL, hvor beløbet trækkes med det samme!

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Cavaleros Denmark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

 

Levering


Cavaleros Denmark leverer på alle hverdage.
Vi sender fragtfri til pakkeshop i hele Danmark. Privat levering koster 59 kr.
Vi leverer til udlandet og til Færøerne og Grønland der påregnes fragt
Dine varer sendes med GLS.
Opstår der problemer, kontakt da Cavaleros Denmark kundeservice på customercare@cavaleros.dk
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen, der kan være forsinkelser hvis der er fejl på lagerantal på shoppen. Vi vil da forsøge at tilbyde en anden vare til en højere eller samme pris. Men altid i kundens favør.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Fortrydelsesret


Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren, eller afhenter i pakkeshop. Dog må pakken max ligge i 3 dage. Efter 3 dage vil fortrydelsesretten gælde. 

Undertøj eller varer som kategoriseres som undertøj – tages af hygiejne-mæssige omstændigheder IKKE retur. Sendes en sådan vare retur – vil den sendes retur for købers egen regning.

Er emballagen på WAVE produkterne brudt – tages de ikke retur.

Du skal senest på 14 dagen melde at du ønsker at gøre brug af din returret – herefter har du 14 dage til at sende din vare til os. Det er dig der påtager sig ansvaret af pakken indtil den er leveret sikkert hos os og vi har kvitteret for pakken.

Vi har BILLIG-ombytning på vores varer.

Du har mulighed for at ombytte alle varer købt på www.cavaleros.dk – dette gælder ikke varer købt på messer eller i butikken. De skal byttes der hvor de er købt.

Billig ombytning gælder ikke hvis man ønsker at genkøbe samme ordre – for at opnå en rabat.

Du fraskriver dig din fulde returret hvis du bruges vores billige ombytnings-service – du vil altid kunne få en rabatkode som vil gælde i 1 år på det beløb du har tilgode.

Ved fuld returnering:

Så skal man selv sørge for returnering eller bruge vores retur portal til 75,- dkk

Ved messer betaler man selv for fragten som kan købes hos os til 75,- kr

Der udstedes et gavekort på pålydende værdi. Som frit kan bruges på www.cavaleros.dk. Vi udbetaler IKKE restbeløb der måtte være tilbage. Det skal bruges på én gang.

 

Ønsker du at fortryde et køb skal fortrydelsen anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Du kan købe returfragt hos os via vores returportal eller selv stå for returneringen.

Pakken skal sendes direkte til vores lager og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke hos pakkeshops og pakken vil ryge retur til dig.

Hvis du benytter DAO eller BRING så skal du pakke varen ind så den er vandtæt da de stiller pakken ude foran vores port da de leverer om natten! Så det er på eget ansvar at sende med dem – da pakken kan blive stjålet eller blive våd af regn og vi godtager ikke din returnering hvis den er væk!

Meddelelsen skal gives pr. mail på customercare@cavaleros.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og mærke det tydeligt i mailen er det er en returvare med fuld returret det drejer sig om.  Mærk mailen : RETURVARE FULDRETURNERING.

Ikke afhentede varer som ryger retur til os – krediteres først når kunden selv har henvendt sig.

Skal vi afsende igen – betales endnu et gebyr på fragten. Eller 39 kr.

Ønsker man sine penge retur for en IKKE afhentet vare så betales der adm. gebyr på 100,- plus returfragt på 75,- Alt i alt 175,-dkk. Dette trækkes fra varens pris.


Cavaleros Denmark Returnering

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Dog gælder det ikke for WAVE produkter som er emballeret – her må emballagen ikke brydes. Så bortfalder retten til returnering.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ikke afhentede varer som returneres til os vil blive refunderet minus 75,- i fragt samt ekspeditionsgebyr på 100 kr, i alt 175,- dkk

Vedrørende læder-varer & trenser så betegnes varen som brugt hvis den er “sat i huller” og der er mærker efter spænderne. Derfor skal man ikke spænde trensen men kun lade den være i læder-ringene.

Trenser købt på messer ombyttes ikke!

Special-lavet eller specielt bestilte trenser hvor der er ændret pandebånd eller lignende eller lavet en ny udformning eller en ny trense-løsning, eller en kombination af størrelse eller lign. tages IKKE retur.

Vi sørger for at du modtager et fejlfrit og nyt produkt – og det forventer den kunde også som skal modtage DIN indsendte vare.

Returportalen og dennes betingelser gælder KUN for danske kunder.

Alle ordrer sendt uden for Danmark – betaler selv for tilbagelevering – hvis der ønskes ombytning eller fuld returnering.

Reklamation bliver vurderet ved billeder sendt på mail til customercare@cavaleros.dk

Der krediteres IKKE for fragt hvis en vare sendes retur til os fra lande uden for Danmark.

Sendes mere end 50% af en ordre retur til fuld returnering samtidig med at man laver ombytning, betaler man 75,- dkk for at sende retur samt ombytte til en anden vare.

 

Rabatter

Købes en vare med rabat v/ køb af flere – og dele af ordren sendes retur. Vil man betale den normalpris som varen koster for det antal man beholder.

Der gives ikke penge retur for varer købt før en evt prisnedsættelse.

Har man fået udstedt en rabatkode FØR en prisnedsættelse gives der ikke penge retur på differencen.

Ombytter man en vare til en anden størrelse FØR en prisnedsættelse – vil varens pris-difference ikke blive udbetalt eller refunderet på nogen måder. Heller ej som tilgodebevis

Man vil dog kunne bruge restbeløbet til en anden vare i samme køb. Restbeløb for rabatkuponer kan ikke gemmes – men skal bruges ved første køb.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Cavaleros Denmark. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

REKLAMATION
Når du handler hos Cavaleros.dk har du 24 måneders reklamationsret ved fabrikationsfejl. Har du været så uheldig at modtage en vare med fejl, så kontakt os med det samme ved i første omgang tage et billede af fejlen og sende det til mail: customercare@cavaleros.dk
Godkendes reklamationen, vil vi udbedre fejlen. Enten ved reparation, ombytning eller afslag i pris.
Vi prioriterer at behandle reklamationen så hurtigt som muligt, men det kan godt tage lidt tid, da det er nødvendigt for os at kontakte den pågældende leverandør, som i første omgang jf. købeloven har ret til at udbedre varens fejl.
Generelt kan du kun reklamere over fejl på varer, der har været til stede da du modtog varen. Altså produktionsfejl.
Almindelig slid ved brug, kan ikke behandles som en reklamation. Heller ikke skader på varen, som er opstået som følge af meget/forkert brug af varen, forkert vask, valg af forkert størrelse eller lign.

Det kan f.eks være hul eller itu revet materiale som følge af forkert størrelse eller for hårdhændet brug.

Ligeledes dækkes der ikke for tøj som er taget for småt i forhold til den størrelse man har.

Man har som kunde pligt til at behandle varen med omhu – er man i tvivl om størrelsen – har i af samme årsag – billig ombytning på varer over 500 dkk.

Syninger vil være en del af produktionen og vil være dækket i flg købeloven, hvis denne er en godkendt reklamation, gælder dog ikke hvis tøjet er taget for småt eller er brugt hårdhændet. Det vil sige at man samtidig med en reklamation ønsker en større størrelse.

Der vil typisk være et afslag i prisen hvis reklamationen er af sådan en karakter at varens brug ikke er hæmmet af det, men det kun er kosmetisk, dog stadig ved en godkendt reklamation.

Det kan f.eks være pynteting der er faldet af – det har ikke betydning for brugen af varen.

Er det en lynlås eller en knap som gør at varen ikke kan bruges til det den er beregnet til – vil vi forsøge at ombytte den til samme vare.

Vedr. trenser :

Der gives ikke garanti på slidtage på læder/glitter, glitter er langt mere følsomt for slid end rent læder. Og du skal være opmærksom på at du ikke må slide med en klud på glitteret. Du kan forsigtigt duppe læderet med en hårdt opvredet klud uden at gnide! Glitteret tåler ikke hvis hesten gnubber sig op af en væg eller andet tilsvarende, så kan der falde glitter af.

Herunder træk i sømme på fint materiale. Trådudtræk eller fnulrer ved brug – samt skader som følge af vask af strik eller sarte materialer samt løsnet pynt/dekoration på tøj (herunder pailletter, glitter, perler, nitter o. lign.) kan heller ikke behandles som reklamation – men vil kunne give et mindre afslag i prisen dog max 10%.

Der ydes 1 års reklamationsret på alle varer solgt til erhverv,  uanset hvad der måtte være skiltet med på varen. Bruges varen i erhvervsmæssig-sammenhæng til større stutterier og lign. hvor varen bruges til mere end 5-7 heste dagligt – vil der som udgangspunkt kun gælde 6 mdrs reklamationsret.

Der kan ikke returneres dele af en rabatpakke – der kan byttes til en anden størrelse – men der gives ikke penge retur.

Obs – Godkendte reklamationer skal sendes til Cavaleros.dk indenfor 2 mdr fra skaden er opdaget efter de er godkendt af enten Cavaleros.dk eller leverandøren.

Man har som kunde pligt til at reklamere i ordenligt tid. Hvilket er inden for 2 mdr. fra købstidspunktet. De 2 mdr gælder IKKE fra 1. ibrugtagen.
Reklamationer sendt uden forudgående aftale, ekspederes ikke.

Efter 2 år ydes ingen reklamationsret heller ikke hvis varen ikke er taget i brug før efter 2 år.

Skulle nogen af vores varer forsage skade på dit udstyr eller hest – vil dette ikke være dækket. Det er på eget ansvar og fornuft at bruge vores varer.

Ligeledes dækker vi heller ikke hvis andre varer forsager skade på vores varer, det kan være piske eller lign som forsager ekstraordinært slid på varen, eller f.eks lynlåse på en jakke som slider på bukser.

 

Varer markeret som 2. sortering frafalder reklamationsretten og denne vare kan ikke returneres. Det vil også stå på varen om den kan byttes til en anden størrelse.

Lejebetingelser

Ved at fuldføre din bestilling af en eller flere lejeprodukter på Cavaleros’ webshop accepterer du vores udlejningsbetingelser, som er detaljeret beskrevet nedenfor. Har du spørgsmål vedrørende disse betingelser, er du velkommen til at kontakte os, inden du gennemfører din ordre.

Lejeperiode Lejeperioden begynder den dag, hvor produktet er blevet leveret og er klar til afhentning i en af vores Pakkeshops. Alternativt begynder lejeperioden den dag, hvor pakken er blevet leveret ved omdeling eller ved afhentning direkte hos Cavaleros.

For at sikre korrekt returnering skal produktet sendes tilbage eller afleveres senest dagen efter den sidste udlejningsdag. Med andre ord skal du returnere eller aflevere produktet på følgende måde:

  • En returlabel medfølger i pakken med lejeproduktet, hvilket gør det nemt at returnere via forsendelse.
  • Du har også mulighed for at vælge afhentning hos Cavaleros og personligt aflevere produktet efter endt leje. Dette kræver blot, at vi aftaler en tidspunkt for både afhentning og returnering.

Produktet udleveres komplet med alle nødvendige tilbehør, en manual, der vejleder i korrekt brug, og returlabel.

Tjek at alle ting er i kassen og at produkter virker – du vil hæfte for manglende produkter i kassen samt hæfte for eventuelle skader.

Rabatkode En rabatkode vil blive udstedt baseret på lejeprisen, forudsat at produktet returneres rettidigt, i rengjort stand og med alt tilbehør inkluderet. Rabatkoden vil blive anvendt som en rabat på det samlede leje beløb. Rabatkoden gælder efterfølgende KUN til WAVE produkter – dog ikke WAVE RLT PENNE.

Hvis produktet returneres for sent efter endt leje, vil et tilsvarende beløb blive fratrukket rabatkoden.

Manglende rengøring af produktet vil resultere i et fradrag på kr. 150,- fra rabatkoden.

Ved brug af eventuelle reservedele vil der blive fratrukket kr. 150,- fra rabatkoden.

Enhver manglende del eller tilbehør vil resultere i et tilsvarende fradrag fra rabatkoden.

Hvis produktet bliver beskadiget under lejeperioden, vil omfanget af skaden blive vurderet af en professionel, og det relevante beløb vil blive trukket fra rabatkoden. Hvis dette beløb ikke dækker skaden fuldt ud, vil der blive udstedt en faktura for det resterende beløb. Vær opmærksom på, at produktet ikke er forsikret under udlejningsperioden, hvilket betyder, at du selv er ansvarlig for eventuelle erstatningskrav fra Cavaleros. Du kan eventuelt dække dette ansvar med din egen forsikring eller hestens ansvarsforsikring, da det normalt er dækket heri.

Endelig skal produktet returneres til vores erhvervsadresse og ikke til en Pakkeshop eller lignende sted. Hvis produktet ikke returneres direkte til Cavaleros’ adresse, vil der blive fratrukket kr. 150,- fra rabatkoden.

Vi takker for din tillid til Cavaleros’ lejeprodukter og ser frem til et godt samarbejde. Har du yderligere spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

 

Klagemuligheder – oversigt og links


Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse:customercare@cavaleros.dk

 


Handelsbetingelser opdateret Januar 2023

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop