Handelsbetingelser - Cavaleros Denmark
126347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126347,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Handelsbetingelser


Handelsbetingelser hos Cavaleros Denmark

Generelle oplysninger

Cavaleros Denmark
Middelfartvej 6
4200 Slagelse
CVR nr.: 38812718
Telefon: +45 8130 7787
Email: customercare@cavaleros.dk

 

Priser

Hos Cavaleros Denmark er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke, og uden former for erstatning eller tilgodehavende fra kunden. Der tages forbehold for udsolgte varer. Der tages forbehold for fejl på siden hvor en pris er urimelig lav eller er lavet med en tydelig fejl. Kunden kan ikke forvente at kunne handle varen til en fejlpris. 

 

Betaling


Cavaleros Denmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, PAYPAL, VIABILL Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, dog med undtagelse fra PAYPAL, hvor beløbet trækkes med det samme!

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Cavaleros Denmark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering


Cavaleros Denmark leverer på alle hverdage.
Vi sender fragtfri til pakkeshop i hele Danmark. Privat levering koster 50 kr.
Vi leverer til udlandet og til Færøerne og Grønland der påregnes fragt
Dine varer sendes GLS.
Opstår der problemer, kontakt da Cavaleros Denmark kundeservice på customercare@cavaleros.dk
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Fortrydelsesret


Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med  mindre at der er tale om en ombytning hvor du bruger vores GRATIS ombytnings-service. 

Gratis ombytninger gælder kun 1 gang. Du kan derfor ikke ombytte den først oprindelige vare flere gange (eller den nye vare du får ombyttet) Hvis du ønsker at ombytte igen skal du selv afholde udgiften. Du vil blive fratrukket fragten hvis der bliver ombyttet flere gange. Prisen pr fragt vil være 39,- kr pr fragt. Skal der i sidste ende returneres fuld ud så betaler man den fragt man har ombyttet med og den returfragt man har brugt. Pr gang 39.

Eks. man har ombyttet en vare over 500,- og har fået en rabatkode og brugt vores gratis ombytning.

Man ombytter så igen den vare og bruger gratis ombytning.

Du skal så betale 39,- kr som fratrækkes din nye rabatkode.

Eller du vil have penge retur for en vare som du har ombyttet 2 gange. Du fratrækkes så 39,- dkk plus man betaler 75,- kr i returfragten.

I alt 114 dkk

Ombytter man en vare til en anden farve så fratrækkes der 39,- kr på din rabatkode.

Vores gratis ombytning gælder IKKE ombytning til en anden farve – men gælder udelukkende så du kan prøve modellen eller finde din størrelse.

Det forudsætter også at man har brugt vores størrelsesbeskrivelse til at finde den rigtige størrelse.

F.eks hvis man køber en vare som er STOR i størrelsen f.eks Salina X-Performance i str 36 og man så også køber en Belica Black som er LILLE i størrelsen – og den også købes i str 36 – så har man ikke fulgt vores anvisninger. Så kan vi trække 39,- kr for fragten ved en ombytning.

 

Alle varer UNDER og på 500 kr gives ikke gratis ombytning på.

Der betaler man 29 kr for at ombytte.

Der udstedes et gavekort på pålydende værdi. Som frit kan bruges på www.cavaleros.dk. Vi udbetaler IKKE restbeløb der måtte være tilbage. Det skal bruges på én gang.

Gratis ombytning gælder kun for samme pris eller derover. IKKE for en billigere vare.

Gratis ombytning gælder IKKE for varer på 500,- eller under 500,-

Der kan ikke ombyttes til en anden farve – kun størrelse eller en anden vare, det forudsætter at man har købt varen ud fra vores beskrivelser af størrelsen.

Ønsker du at fortryde et køb skal fortrydelsen anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Du kan købe returfragt hos os via vores returportal eller selv stå for returneringen.

Pakken skal sendes direkte til vores lager og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke hos pakkeshops og pakken vil ryge retur til dig.

Hvis du benytter DAO eller BRING så skal du pakke varen ind så den er vandtæt da de stiller pakken ude foran vores port da de leverer om natten! Så det er på eget ansvar at sende med dem – da pakken kan blive stjålet eller blive våd af regn og vi godtager ikke din returnering hvis den er væk!

Meddelelsen skal gives pr. mail på customercare@cavaleros.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Ikke afhentede varer som ryger retur til os – krediteres først når kunden selv har henvendt sig.

Skal vi afsende igen – betales endnu et gebyr på fragten. Eller 39 kr.

Ønsker man sine penge retur for en IKKE afhentet vare så betales der adm. gebyr på 100,- plus returfragt på 75,- Alt i alt 175,-dkk. Dette trækkes fra varens pris.


Cavaleros Denmark Returnering

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ikke afhentede varer som returneres til os vil blive refunderet minus 75,- i fragt samt ekspeditionsgebyr på 100 kr, i alt 175,- dkk

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Cavaleros Denmark. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

REKLAMATION
Når du handler hos Cavaleros.dk har du 24 måneders reklamationsret ved fabrikationsfejl. Har du været så uheldig at modtage en vare med fejl, så kontakt os med det samme ved i første omgang tage et billede af fejlen og sende det til mail: customercare@cavaleros.dk
Godkendes reklamationen, vil vi udbedre fejlen. Enten ved reparation, ombytning eller afslag i pris.
Vi prioriterer at behandle reklamationen så hurtigt som muligt, men det kan godt tage lidt tid, da det er nødvendigt for os at kontakte den pågældende leverandør, som i første omgang jf. købeloven har ret til at udbedre varens fejl.
Generelt kan du kun reklamere over fejl på varer, der har været til stede da du modtog varen. Altså produktionsfejl.
Almindelig slid ved brug, kan ikke behandles som en reklamation. Heller ikke skader på varen, som er opstået som følge af meget/forkert brug af varen, forkert vask eller lign.

Der vil typisk være et afslag i prisen hvis reklamationen er af sådan en karakter at varens brug ikke er hæmmet af det, men det kun er kosmetisk.

Det kan f.eks være pynteting der er faldet af – det har ikke betydning for brugen af varen.

Er det en lynlås eller en knap som gør at varen ikke kan bruges til det den er beregnet til – vil vi forsøge at ombytte den til samme vare.

Herunder træk i sømme på fint materiale. Trådudtræk eller fnulrer ved brug – samt skader som følge af vask af strik eller sarte materialer samt løsnet pynt/dekoration på tøj (herunder pailletter, glitter, perler, nitter o. lign.) kan heller ikke behandles som reklamation – men vil kunne give et afslag i prisen.

Der ydes 1 års reklamationsret på alle varer solgt til erhverv,  uanset hvad der måtte være skiltet med på varen.

Der kan ikke returneres dele af en rabatpakke – der kan byttes til en anden størrelse – men der gives ikke penge retur.

Obs – Godkendte reklamationer skal sendes til Cavaleros.dk indenfor 2 mdr fra skaden er opdaget efter de er godkendt af enten Cavaleros.dk eller leverandøren.
Reklamationer sendt uden forudgående aftale, ekspederes ikke.

Efter 2 år ydes ingen reklamationsret heller ikke hvis varen ikke er taget i brug før efter 2 år.

Klagemuligheder – oversigt og links


Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse:customercare@cavaleros.dk

 


Handelsbetingelser opdateret Maj 2022.

Følg med i den næste GIVE-AWAY på Facebook, Instagram og TikTok - deltag alle 3 steder og ha´ 3 gange flere chancer!
+