fbpx
Presse - Cavaleros Denmark
183076
page-template-default,page,page-id-183076,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Presse

WAVE RLT i størrelse medium og Therapy boots

Nyt banebrydende lysterapi system udviklet af folkene bag Cavaleros

Danske iværksættere står bag banebrydende lysterapi for heste og selv dyrlægen måtte bøje sig: “Det virker!”

10.8.2022 12:20:21 CEST 

Lysterapi har længe været en medicinsk godkendt behandling til både mennesker og dyr i USA, men er først i de seneste par år begyndt at blive anerkendt i Danmark. Teknologien styrker cellefornyelsen og fremskynder helingsprocessen.

Cavaleros founder Lars Kejser (48) og chefdesigner Mette Ringkjøbing (45) har endnu engang taget ridesportsverden med storm – denne gang med deres lysterapi brand, Wave Red Light Therapy, til heste. 

Eva Götzsche, som driver stutteriet Straight Horse og har startet dressur til og med Prix St. George, har haft stor succes med denne lysterapi. 

“For mit vedkommende har Wave Red Light Therapy givet en hurtigere opheling af en seneskade hos min hest”, fortæller Eva Gøtzsche, “Jeg fik at vide, at seneskaden ville tage i hvert fald 6 måneder at hele, men efter tre måneder var den helt ophelet. Der måtte min dyrlæge bøje sig og sige, at det virker, selvom hun i starten ikke troede på det”. 

Også galoptræner Rikke Rohbach Bonde, som blandt andet har medvirket i TV2 dokumentaren ‘Højt til Hest’, har haft gode oplevelser med Wave Red Light Therapy.

“Jeg bruger deres lysterapi hver dag – primært til skadede eller udfordrede heste. Særligt på områder hvor vi også får lavet behandlinger af en dyrlæge, så vi kan holde behandlingen ved lige selv”, fortæller Rikke Rohbach Bonde. 

Wave RLT lysterapien fremskynder helingsprocessen ved at øge transporten af ilt og næringsstoffer til det udsatte område. Samtidig stimulerer det produktionen af kollagen, som er et vigtigt protein i kroppen, der hjælper til at erstatte og reparere beskadiget væv og celler. Lysterapi fungerer særligt godt til forstuvninger, fibersprængninger og mod psoriasis. 

Stor fleksibilitet 

Lysterapi foregår typisk via store stationære lamper, men som Mette Ringkjøbing selv påpeger,  er det svært at få et dyr til at forholde sig stille længe nok til, at lysterapien kan nå at virke. Det er blandt andet dette, der har ledt hende og founder Lars Kejser til at skabe deres innovative og fleksible system. 

I tæt samarbejde med deres producent og ingeniører, har founder Lars Kejser og chefdesigner Mette Ringkjøbing bevæget sig væk fra de stationære lamper og i stedet udviklet en serie af pads, der kan sættes direkte på hesten. Padsene kommer i forskellige størrelser og kan fås til eksempelvis ryggen, halsen, benene og hovene. Padsene har stropper, så de let kan sættes på hesten, så ejerne får frie hænder til at lave andre ting imens. 

“Der er stort set ikke et sted, hvor du ikke kan anvende vores Wave RLT produkter”, fortæller Mette Ringkjøbing, “Du kan bukke produktet i alle retninger, hvilket gør, at du nemt kan sætte det fast på hesten”. 

Bruger den nyeste teknologi 

For at finde frem til dette innovative system, har founder Lars Kejser og chefdesigner Mette Ringkjøbing måttet igennem en lang rejse med mange tests og optimeringer.

“Den lysterapi vi har i dag ser slet ikke ud som nogle af de første prøver. Produktet har skiftet udseende undervejs og er blevet bedre og optimeret”, fortæller Mette Ringkjøbing, “Så vi er fuldkommen med på beatet hele tiden, for at kunne give kunderne det bedste produkt”. 

Wave Red Light Therapy’s pads kører på batterier, der kan holde i op til 6-7 timer per ladning. Chefdesigner Mette Ringkjøbing vidste, at det ville give brugerne større fleksibilitet, hvis de ikke var afhængige af, at padsene skulle tilsluttes en stikkontakt. 

Let og brugervenligt system

Modsat eksempelvis laserterapi som skal administreres af en dyrlæge, så kan denne type lysterapi anvendes af enhver. Dette giver hesteejere muligheden for selv at kunne behandle deres dyr mod eksempelvis seneskader og sår.  

“Deres heste er jo deres kæreste eje”, udtaler founder Lars kejser, hvortil Mette Ringkjøbing tilføjer: “Så hvis de selv kan gøre noget for deres dyr, så betyder det rigtig meget. Samtidig mærker man også en effekt, hvis man prøver lysterapien på sig selv”. 

Eksempelvis har Galoptræner Rikke Rohbach Bonde ikke kun haft gode oplevelser ved at bruge Wave Red Light Therapy på sine heste, men også på sig selv. 

“Jeg bruger også Wave Red Light Therapy på mig selv, og jeg kan sagtens mærke, at det virker. Jeg bruger det særligt på lænden og nakken. Hvis man skulle have været så uheldig at være faldet af en hest eller lignende, så bruger jeg det også der”, fortæller Rikke Rohbach Bonde.  

På baggrund af deres store succes med lysterapi til heste, har Cavaleros derfor også udviklet Wave RLT Pen 2.0, som også er lysterapi beregnet til både dyr og mennesker. Denne lysterapi trænger dybt ind i vævet, og er beregnet til akutte eller kroniske lidelser. 

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-ivaerksaettere-star-bag-banebrydende-lysterapi-for-heste-og-selv-dyrlaegen-matte-boje-sig-det-virker?publisherId=13560406&releaseId=13656510

Pressemeddelelse Ritzau Juli 2022

Dansk iværksættervirksomhed har taget ridesportsverden med storm

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-ivaerksaettervirksomhed-har-taget-ridesportsverden-med-storm?publisherId=13560406&releaseId=13654466

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop