Job hos Cavaleros - Cavaleros Denmark
187580
page-template-default,page,page-id-187580,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Job hos Cavaleros

Her vil vi slå ledige jobs op – du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Vi mangler altid dygtigt personale til vores messer og vores lager.

Ansøgning kan sendes på job@cavaleros.dk

Vi er i rivende udvikling – og er ved at bygge det BEDSTE team op af medarbejdere. Så send os også gerne en ansøgning hvis du synes du har nogle kompetencer som vi kan bruge!

Dato: 6. April 2023: Vi søger Customer Care medarbejder til Slagelse

Cavaleros Denmark søger Customer Care

Vil du med på rejsen i et af det mest innovative brands i Danmark, indenfor fashion og lysterapi i ridesporten? Har du erfaring for salg, og er du vild med kundeservice i verdensklasse. Så har vi en nyoprettet deltidsstilling klar til dig.

Et job med mange muligheder

Som Customer Care er dine arbejdsopgaver at betjene kunder i Cavaleros Brand Store i Slagelse, hvor kunderne får en verdensklasse kundeservice og vejledning, og hvor salg er en naturlig del af oplevelsen med kunden. Du stortrives med at yde professionel kundeservice på mail og på de Sociale Medier, samt at give ekstraordinær rådgivning og service over telefonen. Du brænder for et højt aktivitetsniveau og elsker at deltage på vores messer.

Den rette kandidat har følgende kompetencer

 • Du er fleksibel og har stor arbejdskapacitet og arbejder struktureret
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk. Tysk er en fordel – men ikke et krav
 • Du kan arbejde selvstændigt og effektivt, og er hurtigt selvkørende
 • Er ærlig, empatisk med godt humør
 • Er en teamplayer og kan have flere bolde i luften samtidig
 • Du motiveres af at sælge og samtidig give sublim kundeservice
 • Du har stor IT kendskab og er erfaren bruger i WordPress og Woocommerce  

Vi tilbyder for den rette kandidat

 • Et spændende og meget afvekslende job i en dynamisk vækstvirksomhed
 • Mulighed for at spille en central rolle for virksomheden vækstrejse
 • Arbejdstid 9:30-17.00 fra mandag til fredag. (ingen weekendvagter – dog undtaget messer)
 • Typisk Mandag 9.30 til 17 og tirsdag 0.30 til 17.00 og torsdag 9.30 til 17.00
 • Attraktive personale rabatter
 • Gode og dedikerede kolleger i et miljø der er entreprenant
 • Løn efter kvalifikation
 • Fra 20-30 timer pr. uge med faste dage iflg. aftale

Tiltrædelse

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt. Stillingsopslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet. Send CV og ansøgning til job@cavaleros.dk

Cavaleros Denmark er en 100% dansk ejet virksomhed, der er stiftet i 2017. Virksomheden udvikler og producerer innovative produkter til ridesporten, hvor ekstraordinære høje krav til kvalitet, komfort  & design er et ”must”. Det har afspejlet sig i en stor loyal kundekreds, og som er hastigt voksende i Danmark og resten af Europa. Brandet WAVE Red Light Therapy (Lysterapi) er et søsterbrand til Cavaleros Denmark. Og er skabt og udviklet af de samme kræfter bag Cavaleros Denmark.

Vi får den største stand i Rytterområdet på Roskilde Dyrskue 2-4. Juni. Stand 540 - HUSK at vi er HELT lukket fra d. 26-5. maj. Vi sender stadig pakker ud hver dag - dog kan der være forsinkelser.
+