Ofte stillede spørgsmål - Cavaleros Denmark
2074
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2074,theme-bridge,bridge-core-2.6.2,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-theme-child-bridge,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-squared,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,wvs-pro,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,wvs-archive-align-left

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Vi pakker samme dag som vi modtager din bestilling. Bestiller du inden kl 08, bestræber vi os på at sende din ordre samme dag. Du kan forvente 1 – 3 dages levering efter den har forladt vores varelager. Hvis du bestiller i weekenden eller på helligdage, så er de dage ikke inkluderet.
Tjek dit spamfilter. Vores online system sender helt automatisk en ordrebekræftelse ud til dig. Dette gøres ikke manuelt. Så enten ligger den i dit spamfilter eller også har du skrevet en forkert email. Men vi printer den også ud og sender den med din vare.
Da vores system selv sender alle oplysninger videre til GLS så er det GLS der har forsinkelser i deres system. Vi betaler både for at de sender en email og en sms til dig. Nogle gange er det først når pakken er kommet til GLS at den bliver sendt ud. Men du kan altid skrive til os så kan vi sende tracking nr til dig på e-mail. Men vendt lige 1-2 dage. Kontakt evt kundeservice på [email protected]
Du kan finde al information under fanen “returnering”.
Du kan læse alt under “100 dages gratis ombytning”
Så snart vi modtager din returvare så refunderer vi beløbet til dig. Det afhænger meget af hvilket kort du har brugt. Mastercard kan tage op til 30 dage. Du vil få en bekræftelse på at vi har refunderer din vare. I travle perioder kan det tage op til 10 dage før vi kan behandle din refundering. Vi kan være på messer eller have ferie. Men vi plejer at gøre det så snart vi får din pakke. Ved normale kort går der ca 1-5 hverdage.
Vi prøver at klare det så hurtigt så muligt. Hvis du har udfyldt alt som du skal på reklamationssedlen og vedlagt kopi af bon, så kan vi meget hurtigere behandle din reklamation. Typisk tager det fra 3-10 dage. I travle perioder kan det tage længere tid. Men vi oplever aldrig at det tager mere end 3 uger før vi har en afgørelse!
Ja. Har du købt en vare online hos os. Så kan du altid ombytte den i vores butik. Skal du have penge tilbage fra en vare der er købt online. Så kan du også aflevere den i vores butik. Her refunderer vi dit køb på vores webshop og dine penge kommer retur på det kort du har brugt til at købe med online. Vi udbetaler ikke pengene i butikken.
Ja du kan godt ombytte til en anden vare. Men vi giver ikke penge retur.
Ja det kan du godt. Men det vil altid være på eget ansvar. Pakken skal indeholde navn, adresse, email og telefon nr, samt en beskrivelse af hvad der skal gøres ved varen. Vi er flere som behandler pakkerne i vores postkasse.
Nej. Vi har ikke mulighed for at behandle reklamationer på en travl messe. For at yde den bedste service betaler vi også for at du kan sende den til os. Så kan vi i ro og mag behandle din reklamation, proffesionelt. Se hvordan du gratis sender din vare ind til os under “reklamation”
Du kan enten ringe eller maile til os. Du vil ALTID kunne få fat i os tirsdag til torsdag fra 10-12 på tlf 6073 7722 Men vi tager også telefonen udenfor dette tidsrum. Men vi kan have møder. Vi svarer hurtigere på mail udenfor telefontiden. [email protected]
Vi har faste åbningstider fra onsdag fra 15-18 torsdag fra 15-18 søndag fra 12-15 Da vi arbejder meget så kan du godt ringe til os og høre om vi er på kontoret og om vi vil åbne butikken. Det gør vi med glæde hvis vi ikke holder fri. Du kan altid booke en tid gennem Facebook i tidsrummet 10-20 ALLE dage. Dog skal vi først godkende din bookning inden den er godkendt.
Vi får dagligt mange beskeder angående sponsorater. Vi kan desværre ikke nå at besvare alle. Vi har også fyldt helt op angående sponsorryttere. Men vi takker for at du netop har tænkt på os som sponsor! De fleste sponsorryttere er kommet til ved at vi selv har kontaktet dem. Det kan enten være folk som er meget aktive på instagram eller Facebook som vi gerne vil lave et samarbejde med.
Vi benytter os ikke at GIVE AWAYS til privatpersoner.
Vi beskriver altid vores produkter ud fra en normal størerlse. Så hvis vi skriver at varen er lille i størrelsen, så skal du tage den et nr mindre. Men du kan altid ombytte gratis til en anden størrelse via vores 100-dages ombytning! Se mere under fanen KUNDESERVICE
Under fanen CAVALEROS kan du finde alle vores forhandlere. Når du klikker på linket kommer du direkte ind på deres side med Cavaleros-produkter. Søger du en vare kan du altid ringe eller skrive til os. tlf 6073 7722 [email protected]
Skriv en mail til os. Det er muligt at vi kan skræddersy en speciel-aftale med dig. [email protected]
For at blive forhandler skal du have et CVR nr og en fysisk butik. Læs mere under fanen CAVALEROS
Vi forsøger at svare ALLE. Men med mange åbne kanaler så kan det være svært at nå alle. Men vi forsøger. Ønsker du et hurtigt svar så ring eller skriv. tlf 6073 7722 [email protected]
Næste messe er Hillerød Horsehow 12. - 14. November 2021
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0