Hurtig levering
100 dages returret
Gratis ombytning
Gratis fragt til pakkeshops

Levering 1 - 3 dage

100 dages GRATIS ombytningsret

5.0 ud af 48 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt til pakkeshop

Teamrytterne

Vi har et tæt samarbejde med vores Teamryttere. Faktisk har alle startet ud med at være kunder hos os. Og flere af dem har været med lige fra vi startede!

Lone Bang Larsen - Int. dressurrytter

Lone Bang Larsen er i dag en af Danmarks dygtigste dressurryttere. Som bare 14-årig havde hun, som den yngste rytter nogensinde i Danmark, sin Grand Prix debut på hesten Plank.

Som Junior og Youngrider på det danske landshold har der været høstet mange meddaljer.  Lone har ligeledes som senior opnået mange flotte resultater såvel nationalt som internationalt. Der er blevet uddannet mange spændende heste ved Lone gennem tiden – her kan blandt andet nævnes succesfulde Grand Prix heste som Sydney, Marron, Fitou, Darwin og Onandt. Med Fitou har Lone vundet Nordisk Mesterskab i Sverige, ligesom de sammen vandt Danmarksmesterskabet i dressur for senior i 2014.

Lone blev med Onandt placeret som nr 7 til FEI World Cup finalerne i 2020 på Vilhelmsborg

Lone har valgt at ride med Cavaleros fordi hun vægter kvaliteten og vores specielle pasform. Hun har tidligere redet med skind i traditionelle ridebukser. Men er blevet rigtig glad for grip og selv tights rider hun også i nu. Vi laver i samarbejde med Lone et par ridebukser som bliver lanceret i 2021. Bukserne får en uovertruffen pasform og egner sig perfekt til den proffesionelle rytter eller rytteren som ønsker et par klassike bukser med nye innovative løsninger og materialer.

https://www.bangdressage.dk/

Claus Hundebøl - Int. springrytter

Jeg er 24 år, og springrytter på internationalt niveau. Til dagligt rider jeg 4-6 heste, alt fra helt urutinerede til de erfarne ma-s heste!

Cashmere lady som er den hest jeg har redet de største stævner på! Vi er bl.a. placeret som nr 4 i csi* finalen til World cup 2019, og et utal af placeringer til nationale stævner, til og med 135cm.

Landlyst Contra er en 7års hoppe som er min næste store stjerne! Hun er som 6-7 års placeret til csi stævner, og i 2020 placeret som nr 5 til dm med resten af holdet. Planen er at debutere i S 2021! Hun er søster til min første S hest landlyst Calina, som desværre ikke er i sporten længere.

Min ynglings ridebuks fra cavaleros er helt klart “Fuego Men”!! Jeg har haft mit første par i et år, og Grippen holder sig stadig smidig, og de er super rare at have på OGSÅ efter vask! Cavaleros er for mig er top kvalitet til fair priser! Og servicen er helt i top

Pernille Teidor Olesen

Pernille hjælper os ind i mellem til fotoshoot. Her har hun en af hendes yndlingsmodeller på. Evento Dressage – som er vandafvisende og har en fantastisk støtte i lænden.

Sandra Gudesen Dressurrytter

“Mit navn er Sandra Gudesen og jeg har redet siden jeg var 5 år. Jeg har i alt haft 3 ponyer og i oktober 2020 fik jeg min første hest. I mine 2 sidste ponyår red jeg på landsplan med min pony Præstegaardens Amazing Coco. Coco nåede jeg at have i 3,5 år. På Coco nåede jeg at blive vinder af Sjællandsmesterskabet 2019, vinder af DM for Hold 2019, vinder af to distriksmesterskaber, videre til finalen af Ecco Cup 2019 og så blev vi A-ekvipage. Jeg håber at kunne fortsætte eventyret på min hest Domino. Jeg er ekstremt glad for Cavaleros, især ridebuksernes støtte i lænden. Derudover er min yndlingsmodel Enigma Dressage, fordi jeg elsker glimmer detaljerne.”

Sandra hjælper os også til fotoshoots – her ses Sandra med OL hesten Davidoff. 

Sandra har sine yndlings bukser på – Enigma Dressage i Beige.

 

Bennet Conn - Dressurrytter

Mere tekst på vej

Se mere på

http://www.bennetconndressage.com/

 

 

 

Line Schlünsen - Pararytter

Jeg hedder Line Schlünsen og er dansk pararytter grad 4.

Udover at udøve paradressur rider jeg middelsvær niveau på min vallak Holballes Deró.
Vi har sammen på kort tid opnået en hel del sejre.
Vi vandt sølv 2020 til DM i paradressur. Nr 2 til Blue hors kür cup og utallige af placeringer til “raskstævner” på middelsvær niveau.

Udover at vi elsker at være på stævnebanerne er vores hverdag sammen noget vi prioterer højst. Deró hjælper mig med med at holde mit krop i gang gennem vores daglige træning og hans nærvær er uundværlig på de hårdeste smertedage.
Jeg er pararytter fordi jeg har manglende benkræfter efter en hofteoperation i 2012. Jeg lider af svær hoftedysplasi, 3 forskellige springhofter og rygsøjlegigt.

For mig er dressur uundværlig, og derfor er det vigtigt at være ordentlig klædt på i form af kvalitet og støtte, så vi som rytter har muligheden for at yde på bedste vis. 🙂

Lykke Harms Toxen-Worm - Spring

Springrytter

Mere tekst på vej…

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0