fbpx
Vi flytter til nye lokaler - Cavaleros Denmark
223218
page-template-default,page,page-id-223218,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vi flytter til nye lokaler

Vi er flyttet til nye store lokaler centralt i Slagelse – vi åbner vores nye butik i slutningen af November – start December 2023

Indtil butikken er klar så har vi åbnet en midlertidig butik på 150m2 – dog en smule rodet. Men vi gør hvad vi kan. Her har vi åbent alle hverdage fra 11-17 – dog lukket onsdag og når vi er på messer!

Midlertidig butik på Kongstedvej 2, 4200 Slagelse. (indgang fra glaspartiet) Vi undskylder på forhånd hvis vi er i lidt byggerod – men vi vil løbe så stærkt at du måske ikke opdager det! Men hav tålmodighed med os!

Vi glæder os til at åbne 350 m2 butik midt i November og med et kæmpe åbningstilbud!

Bedste hilsner Team Cavaleros

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop