fbpx
Ridebukser Fuego Pro 2.0 Men - Cavaleros Denmark
8
product-template-default,single,single-product,postid-128233,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Shop

Sale

Ridebukser Fuego PRO 2.0 Men Fuldgrip

1.899,00 kr. 1.044,45 kr.

inkl. moms

Vi er stolte af at kunne prรฆsentere vores herremodel i en mere stilren udgave!

Fuego 2.0 modellen er lavet i vores nye forbedrede vandafvisende stof, som er yderst behageligt at have pรฅ, og har en hรธj holdbarhed!
Stoffet er รฅndbart, selvom det er vandafvisende. Det er rent faktisk ogsรฅ fedt-afvisende. Sรฅ man undgรฅr dumme fedtpletter som kan vรฆre svรฆre at fjerne ved vask.

Fuldgrip og knรฆgrip med vores signatur-logo

 

Gratis fragt til pakkeshop i DK - 365 dages billig ombytning*

Bestil inden kl 13 og fรฅ dagen efter*

Produkt Beskrivelse

Vi er stolte af at kunne prรฆsentere vores herremodel i et nyt design

Fuego 2.0 modellen er lavet i vores nye forbedrede vandafvisende stof, som er yderst behageligt at have pรฅ og har en hรธj holdbarhed.
Stoffet er รฅndbart, selvom det er vandafvisende. Det er rent faktisk ogsรฅ fedt-afvisende. Sรฅ man undgรฅr dumme fedtpletter som kan vรฆre svรฆre at fjerne ved vask.

Fuego Men har en mindre lรฆnde-stรธtte, som er meget mere diskret end hos damemodellerne.
Men man mรฆrker tydeligt at der er krรฆset for detaljerne pรฅ de her bukser.

Du mรฆrker det i lommerne, som er dejlig store og er elastiske i stoffet.
Du mรฆrker ogsรฅ at lycraen ved anklen er langt mere behagelig end hos mange andre.

Vi har brugt lang tid pรฅ at gรธre den her model fรฆrdig og det afspejler sig meget. Et stilrent design med hรธj funktionalitet!

Samt en uovertruffen lรฆkker komfort!

Samt lille sort logo ved knรฆet og et ved lommen i hรธjre side.

Hvordan er stรธrrelserne?

Vores bukser er almindelige i stรธrrelsen. Vores bukser er med ekstra lang lycra som tilpasser sig, sรฅ bรฅde hรธje mรฆnd og lidt lavere mรฆnd kan passe dem i lรฆngden.

Vaskes i vaskemiddel til ski-tรธj (vandafvisende) for at bibeholde den vandafvisende overflade.
Dog vil der vรฆre en lille formindskning af den vandafvisende effekt efter mange vask og flere mรฅneders brug

Vaskes ved 30 grader og kan ikke tรฅle at komme i tรธrretumbler! Der mรฅ ikke bruges skyllemiddel, da det รธdelรฆgger grippen og overfladen pรฅ bukserne. Skal vaskes i mildt vaskemiddel som er beregnet til skitรธj eller andet vandafvisende tรธj.

Findes i Hvid, Navy, Sort

 

 

Pga. Store Hestedag - er butikken og kundeservice lukket fra mandag d. 2. sept. til og med d. 9. September - vi sender stadig ordrer afsted - dog kan der komme lidt forsinkelser!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop