fbpx
365-dages billig ombytning - Cavaleros Denmark
2090
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2090,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

365-dages billig ombytning

365 dages billig returnering på ALLE dine varer købt hos Cavaleros

Denne returportal må kun bruges ved vores 365 dages ombytnings-regel eller i følge aftale med os vedrørende en reklamation.

 

Vi har en ekstra service der giver dig 365 dages billig ombytningsret på alle varer købt på www.cavaleros.dk. Det koster 29 dkk for dig at bytte til en anden vare. Dog giver vi ikke penge retur. Så til samme beløb eller højere.

 

Du skal først købe din nye vare på vores webshop før du kan benytte vores billig 365 dages ombytningsregel. Du kan evt skrive at du sender en vare retur i kommentarfeltet på din nye ordre! Men ikke et krav.

 

Derefter kan du bruges returportalen til at sende din vare retur.

 

Pga Roskilde dyrskue - er butikken og kundeservice lukket fra fredag d. 24. Maj til og med mandag d. 3. Juni - vi sender stadig ordrer afsted - dog kan der komme lidt forsinkelser!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop