365-dages GRATIS ombytning - Cavaleros Denmark
2090
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2090,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

365-dages GRATIS ombytning

365 dages GRATIS returnering på ALLE dine varer købt hos Cavaleros

Denne returportal er GRATIS og må kun bruges ved vores 365 dages ombytnings-regel eller i følge aftale med os vedrørende en reklamation.

 

Vi har en ekstra service der giver dig 365 dages gratis ombytningsret på alle varer købt på www.cavaleros.dk. Det er helt gratis for dig at bytte til en anden vare. Dog giver vi ikke penge retur. Så til samme beløb eller højere.

 

Du skal først købe din nye vare på vores webshop før du kan benytte vores GRATIS 365 dages ombytningsregel. Du kan evt skrive at du sender en vare retur i kommentarfeltet på din nye ordre! Men ikke et krav.

 

Derefter kan du bruges den GRATIS portal til at sende din vare retur. Vi sætter pengene tilbage samme dag eller dagen efter vi har modtaget den fra dig! På nær i weekenden.

 

Sådan gør du:

1. Bestil din nye vare på vores hjemmeside som du ønsker at bytte den købte vare til.

For at sikre at vi har den vare du gerne vil bytte varen til, er den nemmeste måde at den er tilgængelig på hjemmesiden, ellers har vi den ikke på lager.
Du kan så kigge efter en anden vare eller farve hvis den du ønsker er udsolgt. Vi refunderer så din vare så snart den ankommer hos os!

2. Brug dette link til at få en gratis returlabel

https://return.shipmondo.com/cavaleros

Det kræver at du har en printer!

Husk at printe en returseddel ud og udfylde den!

OBS!

OPRET KUN 1 RETURLABEL PR. ORDRE. Du vil blive faktureret 50,- pr stk hvis du opretter flere, da vi betaler for hver eneste returlabel!

 

Har du en reklamation som du iflg os har en aftale omkring skal du gå videre til punkt nr 2!

Ønsker du at returnere din vare UDEN at få en anden så kig under linket “returnering”

Vi får den største stand i Rytterområdet på Roskilde Dyrskue 2-4. Juni. Stand 540 - HUSK at vi er HELT lukket fra d. 26-5. maj. Vi sender stadig pakker ud hver dag - dog kan der være forsinkelser.
+