fbpx
Du har valgt delvist rundsyet i mørkebrun uden lak og med sten på næsebåndet - Cavaleros Denmark
222003
page-template-default,page,page-id-222003,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Du har valgt delvist rundsyet i mørkebrun uden lak og med sten på næsebåndet

Her er det færdige resultat!

Vi håber at du er tilfreds med vores guide – vi bliver altid glade for at få et “tag” på de sociale-medier eller en anmeldelse.

Husk at du altid kan måle størrelsen der vil passe til din hest ud fra vores størrelsesguide

Er der intet du bryder dig om af de valgte modeller – så kan vi lave din yndlingstrense på mål og ud fra dine ønsker. Prisen er ca, 50% oveni normalpris og der tager ca, 2-3 mdr. Kontakt vores kundeservice på customercare@cavaleros.dk eller på telefon 8130 7787

Du kan også altid vælge et andet pandebånd til din trense hvis vi har det på lager. Skriv navnet på pandebåndet i kommentarfeltet på din ordre, husk at farven skal passe til din valgte trense.

Tak fordi du valgte at bruge vores guide

Vi har ferie-lukket i uge 29-30. Vi sender stadig ordrer ud , dog med 1-3 dages levering. Butik & kundeservice er lukket.
0
  • You must have a minimum order amount of 2.000,00 kr. to place your order. Your current order total is 0,00 kr..
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop