fbpx
Du har valgt delvist rundsyet i sort læder med lak og uden sten - Cavaleros Denmark
221978
page-template-default,page,page-id-221978,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Du har valgt delvist rundsyet i sort læder med lak og uden sten

Her er det færdige resultat!

Vi håber at du er tilfreds med vores guide – vi bliver altid glade for at få et “tag” på de sociale-medier eller en anmeldelse.

Husk at du altid kan måle størrelsen der vil passe til din hest ud fra vores størrelsesguide

Er der intet du bryder dig om af de valgte modeller – så kan vi lave din yndlingstrense på mål og ud fra dine ønsker. Prisen er ca, 50% oveni normalpris og der tager ca, 2-3 mdr. Kontakt vores kundeservice på customercare@cavaleros.dk eller på telefon 8130 7787

Du kan også altid vælge et andet pandebånd til din trense hvis vi har det på lager. Skriv navnet på pandebåndet i kommentarfeltet på din ordre, husk at farven skal passe til din valgte trense.

Tak fordi du valgte at bruge vores guide

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
  • You must have a minimum order amount of 2.000,00 kr. to place your order. Your current order total is 0,00 kr..
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop