fbpx
Du har valgt delvist rundsyet mørkebrunt læder med lak - Cavaleros Denmark
221889
page-template-default,page,page-id-221889,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Du har valgt delvist rundsyet mørkebrunt læder med lak

Desværre!

Den ønskede model har vi desværre ikke – men vidste du at vi kan lave din yndlingstrense på mål og ud fra dine ønsker? Prisen er ca, 50% oveni normalpris og der tager ca, 1-2 mdr. På den måde får du en helt speciellavet trense som er helt unik. Du kan også vælge forskelig foring og forskellige farvet sten på næsebåndet. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan kontakte os på customercare@cavaleros.dk eller 8130 7787 så hjælper vi dig gerne med at designe din nye trense. Ellers kan du lave guiden om og måske finde en anden du også kunne lide.

Pga messe har vi fra d. 23. Februar - 14. Marts lukket i kundeservice. Vi behandler stadig ordrer normalt - men vi kan ikke behandle dine retur-varer/ombytningsvarer før efter messen.