fbpx
Min hund yder på et professionelt plan eller er meget aktiv - Cavaleros Denmark
222103
page-template-default,page,page-id-222103,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-gallery-pro,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpc_show_open_close_button,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Min hund yder på et professionelt plan eller er meget aktiv

Når du har en hund som yder mere end normalt – så det ikke kun kvalitetsfoder der skal til for at holde din hund fit. Hårdtydende muskler ophober mælkesyre som giver smerter og ned stemthed. Du kan forebygge ved at bruge WAVE RLT PADS som du lægger i hundes hunde-kurv samme dag som den har præsteret. Lad hunden lægge sig på WAVE RLT PAD og lad den gå når den ikke ønsker mere behandling. Du vil se en stor forandring i hvor hurtigt din hund er tilbage og klar til at yde igen. Pads afhænger af hvor stor din hund er – behandlingstid er fra 5-30 min. Det er en non-invasiv behandling – som ikke kan skade din hund. Så det er 100% sikkert at bruge!

Her kan du se de pads som vi anbefaler at hunden kan ligge på eller du kan sætte fast eller ligge ovenpå den.

Gratis fragt over 299,- dkk & gratis fragt til privatlevering over 1499,- dkk - lynhurtig levering - 365 dages billig ombytning på alle varer!
0
  • You must have a minimum order amount of 2.000,00 kr. to place your order. Your current order total is 0,00 kr..
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop